joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Elevă, frumoasă, olimpică… Miruna a ajuns pe mâna traficanților de persoane! Aviz părinților care nu urmăresc activitatea copiilor pe Facebook!

  de - | 10 septembrie 2015, 8:06 AM | Naţional | Social Media

  1

  Miruna Călinoiu, olimpica din Vâlcea care a dispărut de acasă vinerea trecută, a ajuns pe mâinile unor traficanţi de persoane. Tânăra a fost scoasă din Istanbul, din cocioaba în care a fost ţinută sechestrată, de părinţi, nu de poliţie. Familia de vâlceni a fost la un pas să fie linşată când a încercat să o ia pe fată din casa groazei.

  Povestea elevei de clasa a XII-a de la Colegiul Economic din Râmnicu Vâlcea s-a transformat într-o adevărată saga. Deşi iniţial s-a crezut că fata care a fugit de acasă cu iubitul turc o duce foarte bine în Istanbul, aventura s-ar fi putut sfârşi tragic pentru olimpica care a crezut promisiunile unui necunoscut,  pe care l-a cunoscut pe Facebook.  Tatăl Mirunei susţine că aceasta a ajuns pe mâinile unor traficanţi de persoane, care au ţinut-o sechestrată într-un bordei de la periferia Istanbulului.  Părinţii s-au văzut nevoiţi să plece în căutarea fetei singuri, îngrijoraţi că autorităţile turce nu dau vreun semn că ar fi identificat locul unde este ţinută Miruna. Iulian Călinoiu, tatăl tinerei, povesteşte că a fost la un pas să fie linşat cand a bătut la uşa turcilor, să-şi recupereze copilul. „Au ţinut-o ascunsă într-o casă de pământ, undeva la marginea oraşului. O întreagă caracatiţă de carne vie, peste asta am dat. Norocul nostru a fost că n-au apucat să se atingă de fată, pentru că noi am pus pe cineva să o sune, iar ei au crezut că fata vorbeşte cu poliţiştii. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că m-a ajutat să-mi scot copilul teafăr din ghearele lor, că m-a întărit! Fata mea putea să moară, să fie batjocorită, că nimeni nu mişca un deget, nici Interpolul, nici poliţia de acolo. Sunt extrem de dezamăgit şi de reacţia celor de la Consulat, care au acceptat să ne trimită poliţia în ajutor abia după o oră şi jumătate de rugăminţi, timp în care puteam să fim cu toţii omorâţi. Singurii care au răspuns pozitiv solicitărilor noastre şi cărora vrem să le mulţumim sunt cei de la IPJ Vâlcea”, declară Iulian Călinoiu.

  Tatăl olimpicei susţine că reţeaua de traficanţi este foarte bine pusă la punct şi că abordează pe reţelele de socializare doar fete naïve, care nu au avut relaţii intime.

  Citeste mai mult: adev.ro/nueyye

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Nu vă așteptați că dacă este olimpică este și inteligentă! Învățătura multă prostește oamenii, devin niște slugi care pot fi păcălite foarte ușor! Este un caz fericit că a reușit să revină în România! Însă ceva s-a schimbat! A plecat virgină iar acum nu mai este și în plus și-a dat seama că nu este chiar atât de inteligentă precum se credea!

   --1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.