marþi, 26 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Duminica Floriilor la catolici a dat peste cap traficul la frontiere. Personalul maghiar lipsește de la control

  de Special Arad | 2 aprilie 2023, 4:57 PM | Știri Arad

  0

  Autoritățile maghiare lipsesc de la controlul de frontieră. Cel puțin asta precizează aplicația Trafic Online a Poliției de Frontieră.

  Potrivit aplicației, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, pe sensul de ieșire din țară se așteaptă 80 de minute pentru a ajunge la control. Se lucrează pe cinci artere, precizează aceeași aplicație. „Număr mare de autoturisme prezente la verificările de frontieră pe sensul de ieșire din țară. Lipsă personal autorități maghiare”, este mesajul Poliției de Frontieră, ce însoțește indicarea timpului mediu de așteptare pentru control. Pe sensul de intrare în țară, aplicația Trafic Online indică un timp de așteptare de 40 de minute, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II.

  În Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I, pe sensul de ieșire, timpul de așteptare este de 50 de minute.

  O posibilă explicație pentru lipsa autorităților maghiare de la frontieră ar fi faptul că astăzi catolicii sărbătoresc Duminica Floriile.

  Controlul de la frontiera româno-maghiară este efectuat de Poliția de Frontieră Română în comun cu autoritățile maghiare.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.