Comunicat de presă începere proiect: SC ROMARC OVIDIU DESIGN SRL

de - | 21 ianuarie 2021, 12:30 PM | Anunțuri proiecte

Numele beneficiarului: SC ROMARC OVIDIU DESIGN SRL

Obiectiv general al proiectului: Acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operațional Competitivitate 2014 – 2020, denumit în continuare POC, în contextul crizei provocate COVID-19, pentru beneficiarii prevăzuți la alin. (3), a căror activitate a fost afectată de răspândirea virusului SARS – CoV-2 sau a căror activitate a fost interzisă prin ordonanțe militare pe perioada stării de urgență sau îngrădite pe perioada stării de alertă

Valoarea totala a proiectului  (Sumă solicitată RON): 834813,75
    Valoare grant nerambursabil (RON) 725.925 RON
    Valoare cofinanțare (RON): 108.888,75

Finantarea nerambursabila: 725.925 lei

Data începerii şi finalizării proiectului: 21.01.2021  – 21.01.2022

Proiect cofinantat din Programul Operațional Competitivitate, Axa prioritară 3 – – Sprijinirea IMM-urilor ca reacție la pandemia COVID -19, Prioritatea de investiții 3d – Sprijinirea capacității IMM-urilor de a crește pe piețele regionale, naționale și internaționale și de a se angaja în procesele de inovare, Acțiunea 3.1.1. Sprijin pentru IMM-uri în vederea depășirii crizei economice generate de pandemia COVID – 19.

SC ROMARC OVIDIU DESIGN SRL
    CUI RO36946523, ARAD