Bîlcea și Varga, vot favorabil pentru majorarea tichetelor de masă

  de - | 8 June 2022, 4:14 PM | Comunicate contra cost

  0

  Deputații PNL Sergiu Bîlcea și Glad Varga au votat pentru majorarea tichetelor de masă cu 50%, de la 20 de lei la 30 de lei.

  „Măsura se aplică de la 1 iulie și se încadrează în programul Sprijin pentru România, destinat atenuării efectelor crizei generate de război. Credem că aceste măsuri sunt necesare pentru a ajuta românii să facă față creșterii prețurilor, în cazul acesta al prețului produselor alimentare”, a declarat Sergiu Bîlcea.

  „Prin legea pe care am votat-o azi, plata taberelor pentru copii poate fi făcută şi cu voucherele de vacanţă acordate părinţilor. Prin extinderea utilizării voucherelor, ajutăm familiile cu copii și păstrăm scopul de a ajuta turismul. Este bine că reușim să dăm drumul pachetului de măsuri economico-sociale din programul Sprijin pentru România, două treimi dintre acestea sunt active și produc efecte. Reamintesc că din acest program, 60% vizează mediul de afaceri și investiții, iar 40% reprezintă sprijin pentru persoanele vulnerabile”, a spus Glad Varga.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate. 

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.