Camera de Comerț – la final de an, cu porcul, jumara si cârnații pe masă. Și s-au dat și premii….





Festivalul „Tradiții de iarnă” s-a desfășurat în perioada 15-16 decembrie, la Expo Arad. Ultima parte a evenimentului, desfășurată pe parcursul zilei de vineri, într-un cort din parcarea centrului expozițional, a constat în obiceiul strămoșesc de tăiere a porcului și de preparare a alimentelor specifice.
La tăierea porcului au participat mai multe firme, cât și instituții arădene, fiecare echipă participantă aducându-și propriul porc pe care l-au preparat după rețetele proprii (jumări, caltabos, maios etc).
Începând cu ora 15:00, s-a desfășurat concursul „Cei mai gustoși cârnați” pentru care organizatorii au furnizat 10 kg de carne și mațele necesare. Echipele înscrise au prelucrat carnea, iar la final s-a organizat o degustare de cârnați.
Pe parcursul întregii zile au avut loc spectacole de muzică și tradiții populare și colinde.
Comentariile portalului
Pentru asta folosiți aeroportul pentru motoare turate și Festivaluri de proșt gust gen aoa toate abonate la bani publici .aeroportul trebuie folosit pentru zboruri nu pentru sindrofii politice
Ipocrizia generalizată ridicată la rang de mitologie oficială...când colo....afăra-i vopsit gardu` înăuntru leopardu`
Stimați reprezentanți ai legii, o singură întrebare aș avea: În curtea DSP-ului oare când catadicsiți a vă uita, la neregulile cât carul, în urma multor, (...)