BIZAR: Un SIREN – jumătate om, jumătate pește – înnebunește internetul! (VIDEO)

  de - | 30 septembrie 2015, 3:40 PM | Internaţional | Social Media

  0

  O scenă bizară şi misterioasă a fost filmată în apropierea unui lac de un turist care și-a protejat anonimatul. În imagini se vede cum o creatură ciudată, jumătate om-jumătate peşte, a fost scoasă din apă. Filmul a fost urcat sâmbătă noaptea pe YouTube şi alte site-uri de socializare şi, în prezent, a devenit viral – scrie site-ul blastingnews.com, care citează publicația britanică The Mirror.

  În videoclip se vede cum acea creatură este scoasă din apă şi pusă pe o targă de mai mulţi oficiali îmbrăcaţi în costume biohazard. Potrivit The Mirror, această filmare a fost făcută în Polonia, însă nu este precizată data realizării videoclipului.

  În prima parte, care durează sub un minut şi jumătate, se poate observa o figură misterioasă înconjurată de mai mulţi bărbaţi îmbrăcaţi în costume albe care transportă corpul până la alte două persoane care aşteptau, îmbrăcaţi în haine asemănătoare cu uniformele paramedicilor.

  Când cei în costume albe ridică ciudata creatură, o coadă de peşte este vizibilă foarte clar. În timp ce aşează ciudăţenia pe targă, se poate vedea un bărbat care stă culcat, cu abdomenul în sus.

  Apoi, oamenii îmbrăcaţi în paramedici îl preiau pe bărbatul-sirenă şi îl duc într-o locaţie neidentificată. Până în prezent nicio informaţie oficială nu a fost dată presei.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad