Un albanez și doi arădeni, suspecții în cazul bancomatului spart la Șiria. Banii furați nu au fost găsiți





Un cetățean albanez care locuiește în județul Maramureș și doi arădeni care locuiesc la 40 de kilometri distanță față de comuna Șiria sunt suspecții în cazul spargerii bancomatului ce a avut loc în dimineața de 5 iulie, în jurul orei 03:50.
Cei trei – cu vârste cuprinse între 37 și 42 de ani – au fost prinși astăzi, la o săptămână de la spargere, într-o benzinărie de pe autostrada Arad-Nădlac, aceștia intenționând să părăsească țara. Cei trei au fost conduși la sediul IPJ Arad pentru a fi audiați. Urmează, cel mai probabil, ca aceștia să fie reținuți pentru 24 de ore.
Cei aproximativ 200.000 de lei sustrași din bancomat nu au fost găsiți până în acest moment. După prinderea celor trei, au fost efectuate percheziții la domiciliile acestora.
Doi dintre cei trei bărbați au antecedente penale – fiind arestați în trecut în România – au mai dat astfel de spargeri atât în România cât și alte țări UE, folosind același mod de operare.
Cum au procedat cei trei în cazul spargerii bancomatului de la Șiria? Polițiștii spun că furtul banilor a durat în jur de 5/6 minute: „Folosesc niste butelii de oxiacetilenă, cu ajutorul unor furtunuri care se introduc printr-o gaură pe care o fac ei la momentul spargerii, fie prin fanta de eliberare a numerarului, introduc acele furtunuri până în partea inferioara a bancomatului, înfundă cu ceva, cu o cârpa, cum au făcut si de această dată, introduc gaz, după care, cu ajutorul unui fir electric, inițiază o flacără, o scânteie, care produce explozia în interiorul bancomatului, îndepărtând ușa din spate a bancomatului, de la seif”.
Citește și: 200.000 de lei au fost furați din bancomatul spart, azi noapte, la Șiria
Comentariile portalului
Aha, dacă realizarilee sunt în funcție de datele dan biblie, probabil că autostrăzile se vor face până la apoca lipsă! Aia mare, sau mică, nu mai contează...
Poate nu ar strica să vă documentați ceva mai atent. Veți putea observa că procesiunile ortodoxe legate sau inspirate din viața lui Iisus (deci, inclusiv drumul crucii) (...)
Sa-mi spuna cineva de ce acesti calugari copiaza Via Dolorosa de la Romano Catolici. Biserica Ortodoxa nu are " Drumul Crucii" inclus in randuiala bisericeasca . In nici o carte de cult (...)