Această vilă este oferită gratis tinerilor sub 20 de ani! (Foto)

  de Mihai Todoca | 12 noiembrie 2016, 4:21 PM | Naţional

  10

  Într-un anunț pe OLX, o femeie a cărui fiu a murit la vârsta de doar 24 de ani, donează vila acestuia oricărei persoane tinere care îndeplinește anumite condiții relativ simple.

  Acesta este mesajul doamnei din anunț:

  Buna ziua, numele meu este Floare Ioana Alexandra. Am 48 ani, locuiesc in Brasov si am 2 copii .
  Luna trecuta am pierdut primu copil de 24 ani. Sufar mult, vila a fost a lui. Sotia împreună cu mine am hotarat sa dam vila unei persoane de 19-20 ani fata sau baiat
  Casa o dau gratis
  Cerintele noastre>
  *Credincios
  *Respectuos
  *Cei 7 ani de acasa
  *Sincer
  *Nefumator
  *Sa nu fie alcoolic

  Pentru detalii, imi puteti scrie .

  untitled

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Suntem o familie cu 2 copilasi micuti unul de 4 ani altul de 1, 2 luni ne dorim o casa ,sa fiu sincer lucram in occident strimitoarea si situatia din tara nea determinat sa plecam peste hotare ne dorim sa ne intoarecem in tara natala dar nu avem unde locui , parintii nu ne pot ajuta, suntem o famile extrem de curata , si ar fi o bucurie pentru noi , sincer stiu ca sunt sute de famill ca si noi totul depinde de voi , va multumesc si dumnezeu sa va aline rana care a ramas in inima de parinti , e un gest extraordinar .

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad