Update 2Accident cu trei victime la intersecția străzilor Rebreanu cu Oituz (Foto)

  de Luci Precup | 16 July 2016, 1:44 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  8

  Știri Arad. Un autoturism Toyota Land Cruiser care circula pe strada Oituz, la intersecția cu strada Liviu Rebreanu, a intrat în coliziune cu un autovehicul Dacia (mașină de taxi de la Verbiță) care i-a apărut din partea stângă. În urma impactului, în autovehiculul taxi au fost rănite trei persoane (șoferul și doi pasageri) care au fost transportate la Spitalul Județean Arad. Și șoferul SUV-ului Toyota a suferit o lovitură la cap.

  Din primele declarații ale conducătorului SUV-ului, am aflat că în partea dreaptă a sensului lui de mers era parcat un microbuz din cauza căruia nu ar fi observat indicatorul cu cedează trecerea, aflat la intersecția celor două străzi.

  Poliția face cercetări pentru stabilirea cauzelor în care s-a produs accidentul.

  UPDATE: În taximetru se aflau două femei, dintre care una avea astăzi programată nunta. Două persoane de sex feminin, cu vârsta de aproximativ 30 de ani, cu traumatisme cranio-cerebrale, fără pierdere de conoștință, au fost preluate de Ambulanță. Șoferul taximetrului, un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani, a suferit un traumatism cranio-cerebral și traumă toraco-abdominală.

  UPDATE 2: Conducătorul SUV-ului Toyota Land Cruiser este omul de afaceri arădean Leontin Aslău, el suferind o lovitură la cap.

   

   

   

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. După descrierea traumelor suferite în accident, nici o singură persoană implicată nu purta Centura de Siguranță.
   O purtau, azi toți trei aveau doar o poveste de spus și cîteva vânătăi, ce pe mireasă de ex nu ar fi impiedicato să meargă la altar.

   +1 voturi
   +1
   -1
   • Nu stiu de ce va gasiti sa vorbiti in necunostinta de cauza si daca era si daca deci ca la noi la nimeni nu nu e vinovat faptasu ci partea vatamata ,o statuie nu ii ridicam omului de afaceri ? nu vorbi lucruri ce te depasesc un om se lupta intre viata si moarte pentru ce? pentru ca suntem tari si avem pozitie?pentru ca nu mai suntem in stare sa ne urcam la volan si totusi o facem hai sa fim seriosi si de unde sti tu de te pui sa scri doar sa te afli si tu in treaba ca ai lasat comentariu ca mireasa nu a ajuns la altar .sti tu sigur ?

    +2 voturi
    +1
    -1
    • Draga Madalina, … eu am comentat DOAR informatiile din articol. „În taximetru se aflau două femei, dintre care una avea astăzi programată nunta”.
     Ma bucur daca domnisoara a ajuns la nunta programata. 🙂 Bravo ei!
     „Casa de piatra”

     Si-mi mentin opinia, vizavii de purtatul centurii.

     Constat ca tu ai o problema de intelegere si interpretare a textului citit. Eu nu am scris nimic despre „vinovat”.
     Vinovatia celor accidentati este din punctul meu de vedere, doar faptul ca nu au purtat centura de siguranta. Conform legii este obligatorie fixarea centurii de siguranta pe toate locurile dintr-un autoturism. Si te rog sa ma crezi ca nu este doar o „toana” a legiuitorului. Obligativitatea este in Folosul Tuturor.
     Asa cum am spus si anterior, o purtau, scapau cu usoare vanatai. Te asigur ca stiu ce vorbesc.

     Si un detaliu extrem de important! Nu reusesti sa ma intimedezi cu atitudinea ta „furioasa”. Iti faci doar tie un deserviciu. Care? Ei, intelegerea acestui aspect vine din ceea ce se numeste „intelepciune”. Ori tu nu dai dovada de asa ceva.

     0 voturi
     +1
     -1
  2. Interesant și serios site….șterge majoritatea comentariilor chiar dacă acestea nu încalcă regula bunului simț, daca ati lasat loc de comentarii ar trebui sa lasati oamenii sa isi exprime parerea … sau poate l-a pus prea multa lume la zid pe „regele șoselelor „…..va fie rușine, lingăilor!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.