marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Un asistent de la subunitatea de Ambulanță Pecica – amenințat cu bătaia! Ce s-a întâmplat

    de Luci Precup | 28 martie 2015, 1:09 PM | Pecica | Recomandările editorilor | Secusigiu | Știri Arad

    0

    Știri Arad. Vineri seara, polițiștii locali din comuna Secusigiu au intervenit în urma unei altercații la un bar din localitate. Ulterior, mai mulți bărbați și o femeie au fost duși la secția de poliție, acolo unde  a fost chemată și o Ambulanță de la subunitatea Pecica. Aceasta a intervenit deoarece femeia a acuzat dureri în zona abdominală.

    Conform informațiilor pe care ni le-a furnizat Mircea Merea, directorul medical al Ambulanței Arad, după ce i-a fost acordat primul ajutor -constând într-un calmant-, soțul femeii, a vrut să-l lovească pe asistentul Florin Galffy, chiar în sediul Poliției din Secusigiu. Din fericire totul s-a încheiat fără urmări tragice, asta datorită faptului că au intervenit polițiștii din localitate.

    Totuși, nu putem să nu remarcăm că este al doilea incident în care este implicat un angajat al Ambulanței, în sensul în care în urmă cu aproximativ o lună un medic arădean a fost agresat chiar în municipiu.

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    9 + 2 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.