marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    O tânără de 24 de ani a chemat trupele militare în ajutor pentru că i-a spart iubitul un geam. Vezi unde s-a întâmplat „grozăvia”

    de Special Arad | 30 octombrie 2014, 8:45 PM | Știri Arad

    0

    Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul din cadrul Inspectoratului de Jandarmeriei Arad înformează că în noaptea de 29 spre 30 octombrie, în jurul orei 2.00, la dispeceratul instituției, prin apelul de urgenţă 112, a fost solicitată intervenţia unui echipaj, în zona centrală a municipiului Arad.

    Jandarmii, ajunşi la adresa precizată, au identificat persoana care a făcut apelul. Aceasta, o femeie în vârstă de 24 de ani, a reclamat faptul că între ea şi bărbatul cu care se află în relaţie de concubinaj, au avut loc discuţii în contradictoriu, pe fondul unor neînţelegeri. Pe timpul acestor discuţii, bărbatul a spart un geam al locuinţei.

    Jandarmii au procedat la stabilirea identităţii bărbatului, fiind vorba de Traian G. în vârstă de 41 de ani din municipiul Arad.

    Având în vedere plângerea depusă, au fost întocmite în acest caz, actele de sesizare, necesare începerii urmăririi penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „distrugere”.

    de vorbă cu viața

    Sursa foto: devorbacuviata.blogspot.com

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    0 + 1 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.