marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Old Boys UTA, campioană la puternicul turneu internațional de la Kossen!

    de Lucian Dănilă | 29 mai 2023, 9:08 AM | Sport

    0

    Nu este o perioadă prea bună pentru fanii grupării arădene. UTA a remizat ieri la Buzău în prima manșă a barajului pentru menținerea în Liga 1 cu Gloria, o remiză venită după un joc foarte slab.

    Astfel, fanii arădeni tremură încă de teama retrogradării, evoluția echipei nefiind una care să ne dea vreo garanție că poate trece chiar și de echipa clasată pe locul 5 în liga secundă.

    Echipa de tineret a pierdut finala campionatului național cu CS Universitatea Craiova, scor 1-3.

    Totuși, UTA a fost ieri campioană. Echipa Old Boys UTA a câștigat puternicul turneu internațional de la Kossen, Austria, turneu la care au participat 18 echipe.

    Old Boys UTA – Nădlac 2-0

    Negrău și Fl. Pavel

    Old Boys UTA – Radefeld 1-0

    Ștefeligă

    Old Boys UTA – Schondorf 0-0

    Old Boys UTA – Waldkraiburg 1-1, 6-5 după lovituri de departajare

    Gligor (11m) / Cr. Luca. Au executat lovituri de departajare: R.Anca, Ali Tolmbaye, A. Pavel, Csipkar, Gligor ( ratare), Fl. Pavel, Portarul Fador a apărat un penalty de la ex-ineuanul Cr. Luca, iar Uwe a trimis peste poartă ultima lovitură de la punctul cu var!

    Nu îmi amintesc de când nu am trăit o asemenea bucurie. Vrem să aducem trofeul la Arad”, a declarat, cu lacrimi de bucurie în ochi, Dorel Toderaș, președintele echipei Old Boys UTA.

    În finală, arădenii au trecut cu 2-0 de Bavaria Munchen, golurile fiind marcate de Ștefeligă și Mutică.

    batrana doamna 1

    ,,A fost munca întregii echipe, mă bucur că toți cei din lot au pus umărul și am câștigat acest turneu internațional cu 18 participante”, a declarat Adrian Negrău, campion al României cu Steaua București și Honved Budapesta, actual căpitan de echipă al Old Boys UTA. Negrău a fost și finalist al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua, în 1989.

    În grupe, fiecare partidă a durat câte o repriză a 20 de minute. Din semifinale, jocurile s-au disputat pe durata a două reprize de 25 de minute.

    Lotul echipei Old Boys UTA: Fador – Aly Tolmbaye, Mutică, Gligor, R. Anca – Barta, I. Arman, Burtea, Bunaciu – Negrău (cpt.), Fl. Pavel. Lotul îi mai cuprinde pe Ștefeligă, Stupar, Neagu, A. Pavel, Gavriletea, Șerban, Husa, Nadiu, Chiș, Csipkar. Antrenori: Marius Grad și Nicolae Mitu.

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    1 + 7 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.