marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Amenzi de 18.000 de lei pentru doi șoferi de camioane, opriți de polițiști pe autostrada Deva-Nădlac

    de Ioana Costaș | 19 aprilie 2023, 6:38 PM | Regional | Știri Arad

    0

    Doi șoferi de camioane s-au ales cu câte 9.000 de lei amendă fiecare după ce polițiștii Biroului de Poliției Autostradă A1 Deva-Nădlac au constatat, în urma opririi conducătorilor auto în trafic, că s-a intervenit în aparatura tahografică a automarfarelor. Primul conducător auto ar fi intervenit asupra dispozitivului de înregistrare cu un dispozitiv tip telecomandă, iar celălalt ar fi introdus în tahograf o altă cartelă decât cea emisă pe numele său.

    „La data de 13 aprilie, polițiști ai Biroului de Poliție Autostrada A1 Deva Nădlac, km 2, au oprit pentru control un ansamblu auto condus de un bărbat în vârstă de 47 de ani. În urma controlului s-a stabilit că acesta ar fi intervenit asupra aparaturii de înregistrare cu un dispozitiv tip telecomandă. A fost sancționat cu amendă, în valoare de 9.000 de lei și a fost confiscată telecomanda”, a transmis Poliția Română.

    În aceeași zi, polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 Deva Nădlac au oprit pentru control un ansamblu rutier condus de un bărbat de 47 de ani „iar în urma controlului s-a constatat faptul că acesta ar fi utilizat, în aparatura tahografică, o altă cartelă decât cea emisă pe numele său. A fost sancționat cu amendă în valoare de 9.000 de lei”.

     

    Citește și: Acțiunile polițiștilor pe autostrada A1 Deva-Nădlac, cu ghinion pentru unii șoferi. Câți au rămas fără permis de conducere

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    5 + 8 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.