marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Consilierii PSD s-au săturat să stea acasă la ședințele CJA

    de Mihai Todoca | 7 februarie 2023, 3:11 PM | Politikos

    1

    În cadrul ședinței de azi de la CJA, consilierii PSD au cerut conducerii să se renunțe la participarea online la întrunirile ținute.

    „Grupul consilierilor județeni PSD Arad susține că nu mai există niciun motiv plauzibil pentru ca ședințele CJA să se desfășoare în format online, având în vedere că nu ne mai confruntăm cu un risc epidemiologic. Prin urmare, solicităm reluarea cât mai grabnică a ședințelor în formatul lor uzual, cel fizic direct. Considerăm că prin această măsură, va crește randamentul și calitatea dezbaterilor, s-ar înlătura timpii morți și în mod evident ar marca o revenire la normal la transparența administrativă și eficiență. În speranța că propunerea noastră va fi acceptată, fiind în beneficiul arădenilor, vă rugăm să ne comunicați în scris și în format electronic decizia dumneavoastră”.

    La această propunere, Răzvan Anghel din partea USR a avut o intervenție și s-a declarat de acord cu propunerea colegilor din PSD, în timp ce consilierul Ioan Crișan a fost de părere că: „Eficiență a fost. Nu au fost probleme deosebite să ne expunem punctul de vedere și cred că sistemul actual este mai bun”.

    Decizia revenirii în format fizic le va aparține consilierilor județeni, aceștia exprimându-și votul prin liderii lor și comunicat președintelui CJA.

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Comentarii

    1. @Ioan Crișan
      „Eficiență a fost. ” – Oooo, daaa…, m-ați „spart” cu eficiența voastră…!!! 😲🤕
      .
      … „Nu au fost probleme deosebite să ne expunem punctul de vedere…” – ce-ar fi să-i întrebați și pe CETĂȚENII JUDEȚULUI (nu doar pe „pupincuriștii” voștri) dacă DACĂ CHIAR „n-au fost probleme deosebite” ? 🤔
      .
      Sau pt voi, doar prăbușirea unui avion sau cataclisme ca cel din Turcia și Siria, pot fi considerate PROBLEME DEOSEBITE ? 😲
      Restul problemelor (pe care nu le vedeți sau NU VREȚI să le vedeți) sunt pt. voi (dar DOAR PT. VOI), simplă „apă de ploaie”, nu … ???
      De aia „evoluează” Județul Arad atât de „mirific”… 🤕😩

      0 voturi
      +1
      -1

    Scrie un comentariu

    4 + 0 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.