marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Incendiu în bucătăria restaurantului Transilvania

    de Special Arad | 1 ianuarie 2023, 11:14 PM | Știri Arad | Topic special

    0

    Restaurantul Transilvania

    Inspectoratul pentru situații de urgență (ISU) Arad informează că în această seară s-a produs un incendiu în bucătăria restaurantului Transilvania, municipiul Arad, situat pe str. Nicolae Bălcescu, colț cu P-ța Avram Iancu.

    La fața locului intervin pompierii militari ai Detașamentului Arad cu două autospeciale (At5003, At10000), împreună cu descarcerarea ușoară, S42 și un echipaj SMURD.

    Incendiul a izbucnit la hota din bucătărie. Nu sunt înregistrate victime.

    La sosirea echipajelor de intervenție, incediul se manifesta la nivelul hotei și a tubului de evacuare a acesteia pe o suprafață de aproximativ 10 metri liniari cu degajări de fum, anunță ISU Arad. Pompierii arădeni au localizat și lichidat prompt incediul în limitele găsite, fără ca flăcările să afecteze alte încăperi ale restaurantului.

    Nu s-a impus evacuarea persoanelor aflate în interior. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuit electric.

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    0 + 6 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.