marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Jucării, bucurie și magie la evenimentul caritabil „Toys for joy” | Video

    de Tomck@t | 18 decembrie 2022, 3:26 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

    0

    Bradul de Crăciun din holul sălii de evenimente Imperial Ballroom a fost înconjurat în mai puțin de o oră de o sumedenie de cadouri, în cadrul evenimentului de sâmbătă seara, „Toys for joy”. Toate jucăriile aduse de participanți, în loc de bilet de intrare, vor fi donate copiilor nevoiași din Arad, ajutând astfel activitatea Direcției de Asistență Socială.

    Prima ediție „Toys for joy” a fost, dincolo de partea caritabilă, un prilej de petrecere și socializare pentru părinți, cu muzică oferită de DJ Sebuh și Alex Furtună, precum și programe distractive pentru copii, un atelier de creație cu tematică de Crăciun și un spectacol de magie cu Cătălin Pintea Magicianul.

    Organizatorii – Asociația A13 împreună cu Asociația Vasile Goldiș – Cetatea Aradului, Asociația Preparandia, SmartFit Studio, SIS Events, în colaborare cu Bijuteria Gold Aztec, Klings – The Drinks, Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” și sala de evenimente Imperial Ballroom Arad – promit că vor urma și mai multe evenimente caritabile, anul următor.

    „Am creat acest prim eveniment, «Toys for joy», în ajun de Crăciun, un eveniment caritabil prin care dorim să strângem jucării și să ajutăm DAS-ul în activitatea lor, an de an. Ne bucurăm extraordinar de mult că avem sala aproape plină, ne bucurăm extraordinar de mult că s-au strâns nenumărate jucării. Copiii vin în continuare, au fost foarte mulți care au adus jucăriile după care au plecat, că nu au putut participa la eveniment, dar au răspuns pozitiv la acțiunea noastră. Pe viitor, dorim să continuăm acest eveniment. Mulțumesc încă o dată tuturor sponsorilor, tuturor persoanelor fizice, tuturor persoanelor juridice care au fost alături de asociațiile organizatoare și pe viitor vă așteptăm la mai multe evenimente organizate de noi”, a spus pentru Special Arad unul dintre organizatori, Mihai Molnar.

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    5 + 6 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.