marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    O nouă ediție a Cupei „Moș Crăciun” la fotbal. Elevi din 17 școli vor juca cu gândul la sacul personajului în alb-roșu

    de Dan Lazăr | 13 decembrie 2022, 10:45 PM | Sport | Știri Arad

    0

    Cupa Moş Crăciun la fotbal, ediţia a XV. În organizarea Inspectoratului Şcolar Judeţean Arad, Asociaţiei Judeţene de Fotbal Arad şi Universitatea „Aurel Vlaicu”, vineri, 16 decembrie, de la ora 12, în patru săli de sport din municipiu au loc jocurile din faza grupelor Cupei Moş Crăciun la fotbal pentru elevi nelegitimați născuţi 2009 şi mai mici.

    Participă 17 echipe ale unităţilor de învăţământ din municipiu (8) şi judeţ (9)

    Semifinalele și finalele Cupei Mos Crăciun au loc tot vineri, de la ora 15, în sala UAV, unde toţi copii vor fi premiaţi cu diplome și pachete oferite de organizatori.

    Din comisia de organizare a competiţiei fac parte prof. Stoica Flavius președintele comisiei județene de fotbal școlar, prof. Lucian Rodica, inspector de specialitate ISJ Arad,Gabriel Hărduţ, preşedintele Comisiei de Copii şi Juniori AJF Arad.

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    1 + 5 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.