marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    „Dinner in the Dark” – eveniment caritabil la Arad, „fără lumină, fără legare la ochi, fără melci în farfurie”

    de Special Arad | 17 noiembrie 2022, 1:43 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

    1

    Noul proiect inițiat de HOBA ECOLOGIC AIR SYSTEM – Josef & Happy dogs – împreună cu partenerii de încredere de la KLINGS the DRINKS, vă invită la primul eveniment caritabil „Dinner in the Dark” din România. Fără lumină! Fără lumânări! Fără legare la ochi! Fără melci în farfurie!

    „La DINNER IN THE DARK veți renunța la simțul văzului și va trebui să ghiciți ce mâncaţi, doar mirosind şi gustând. Manipularea tacâmurilor va fi mai dificilă decât vă așteptați!

    Organizăm acest eveniment pentru a împărtăși cu voi bucuria pe care o trăim noi, de mai bine de trei ani, împreună cu prietenii noștri de la A. N. R. Asociaţia Nevăzătorilor din România. Astfel, îi ajutăm, în continuare, prin donarea a 80% din tariful de participare”, anunță organizatorii.

    Experiența „Dinner in the dark” include:

    – Două ore de experimentat o cină pe întuneric

    – Welcome drink

    – Meniu misterios: aperitiv, fel principal – carne sau vegetarian

    – Surpriză dulce

    – Licitație pe întuneric – obiecte şi produse

    – Vin de calitate din podgoriile Ungariei

    „Alăturați-vă acestei inițiative, participând la acest eveniment desfășurat pe durata a două seri, unde vă veți entuziasma papilele gustative, vă veți supraîncărca simțurile și satisface foamea de noi aventuri. Gustul, mirosul și simțul vor fi ridicate la un alt nivel, prin eliminarea completă a luminii în încăpere. Pe tot parcursul acestei experiențe veți fi încântați de glasul povestitorului nostru experimentat, cu povești despre vinuri şi băuturi. Vom stinge luminile complet pentru o explozie de gusturi!”, anunță organizatorii.

    LOCAȚIA: Clubul A.N. R. din ARAD, Str. Unirii nr. 10, ap. 7

    DATA: 25 noiembrie 2022, ora 19:00 și 26 noiembrie 2022, ora 18:00

    Info și înscrieri: WhatsApp 0729 29 45 45 sau [email protected].

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Comentarii

    1. Salutare,
      au fost achizitionate primele 5 locuri la acest eveniment. Pentru cei care mai stau pe ganduri, facem urmatoarea precizare: asa cum am obisnuit Clienti nostrii din toate business-urile noastre, si acest eveniment beneficiaza de GARANTIA returnarii sumei achitate, in termen de 14 zile, indiferent de motivul invocat de voi.

      0 voturi
      +1
      -1

    Scrie un comentariu

    4 + 3 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.