marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    S-a urcat rupt de beat la volanul unui TIR și a accidentat o fată de 14 ani care mergea pe bicicletă

    de - | 14 iulie 2022, 8:36 AM | Naţional

    0

    (foto: Arhivă)

    Un șofer în vârstă de 47 de ani, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, a accidentat, în noaptea de miercuri spre joi, o fată de 14 ani pe bicicletă, pe un drum național din județul Sibiu.

    Accidentul rutier s-a produs pe DN 7, la km. 258+200, informează Mediafax.

    Primele cercetări arată, conform Poliției Sibiu, că un TIR condus dinspre Tălmaciu II spre Punct Control Veștem, din cauze ce vor fi stabilite în urma anchetei, a lovit o biciclistă care circula pe aceeași direcție de mers, o minoră în vârstă de 14 ani, din Sebeșu de Jos.

    În urma coliziunii, fata a fost rănită și a fost transportată la spital.

    La volanul ansamblului TIR se afla un bărbat în vârstă de 47 de ani, din municipiul București, testarea alcoolscopică a șoferului indicând un rezultat de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat.

    Serviciul Rutier Sibiu a deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă, respectiv conducere sub influența alcoolului.

    Sursa: stiripesurse.ro

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    8 + 6 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.