marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Depeche Mode a dezvăluit cauza morții lui Andy Fletcher

    de - | 28 iunie 2022, 3:07 PM | Internaţional

    0

    La o lună după decesul lui Andy Fletcher, clăparul şi unul dintre membrii fondatori ai trupei Depeche Mode, formaţia britanică a publicat luni seară un comunicat pe reţelele de socializare în care a dezvăluit cauza morţii muzicianului, informează Variety, citat de HotNews.

    În mesajul publicat pe contul de Instagram al trupei Depeche Mode, ceilalţi doi membri ai grupului, Martin Gore şi Dave Gahan, au anunţat că Andy Fletcher a murit la vârsta de 60 de ani din cauza unei disecţii aortice în timp ce se afla în reşedinţa lui pe 26 mai şi că familia colegului lor de trupă i-a rugat să distribuie această informaţie.

    „În urmă cu două săptămâni am primit rezultatul medicilor legişti, iar familia lui Andy ne-a rugat să îl împărtăşim acum cu voi. Andy a suferit o disecţie aortică în timp ce se afla acasă, pe 26 mai. Aşadar, deşi a plecat mult prea devreme dintre noi, el a murit din cauze naturale şi fără o suferinţă prelungită”, au precizat cei doi muzicieni.

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    4 + 3 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.