marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    „Doresc să continui la UTA!” Ionuț Badea a văzut „un meci bun” între UTA și Dinamo

    de Lucian Dănilă | 13 mai 2022, 10:50 PM | Recomandările editorilor | Sport

    0

    Pentru Ionuț Badea a fost ultimul meci oficial în calitate de antrenor al echipei UTA. Gruparea arădeană a făcut un joc modest în Ștefan cel Mare și rămâne singura echipă din Liga 1 care în acest sezon nu a învins nici măcar o dată pe Dinamo.

    Totuși, în urma unui meci foarte slab, antrenorul Ionuț Badea are o altă părere: „A fost un meci bun. Ambele echipe au făcut un meci bun. Pentru noi a fost o linie continuă, am avut consistență”, spune el.

    „Am o relație excelentă cu persoanele din conducerea echipei, cu persoanele din Arad, este o muncă care a rezolvat problemele echipei, anul trecut UTA s-a salvat în ultima etapă, acum cu trei etape înainte, iar faptul că în 15 meciuri am avut mai multe victorii decât în tot sezonul înainte, spune multe despre munca noastră”, a continuat Badea, încercând parcă să-i convingă pe cei care iau deciziile la club că merită să continue ca antrenor al Bătrânei Doamne.

    Legat de sosirea lui Poenaru, Badea a spus că „a apărut un articol în presa locală preluat apoi de presa centrală. Relația mea este excelentă cu Alexandru Meszar. Evident că doresc să continui, am demonstrat ce pot ca și competență, ca om”..

    Așa cum am scris și în urmă cu două zile, Alexandru Meszar este de o destul de lungă perioadă de timp înțeles cu Ilie Poenaru, cel care va prelua conducerea tehnică a echipei UTA. Poenaru va sosi la Arad împreună cu Marin Dună, acesta din urmă având licența Pro de antrenor.

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    2 + 0 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.