marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Stoican, înainte de UTA: „E stadionul alb-roșu la Arad, să ne gândim că jucăm acasă”

    de Lucian Dănilă | 12 februarie 2022, 2:56 PM | Sport

    0

    Flavius Stoican trece prin momente foarte grele la Dinamo după ce a pierdut patru meciuri din patru de când a preluat echipa. Ultimele înfrângeri, 0-4 la Botoșani și 1-6 cu Universitatea Craiova, au adus valuri de critici la adresa antrenorului, a echipei dar și a președintelui Iuliu Mureșan.

    Meciul de mâine seară de la Arad ar putea fi ultimul pentru Flavius Stoican și Iuliu Mureșan la echipă în cazul în care Dinamo nu învinge. Adunarea Generală a Acționarilor de la Dinamo se va întruni săptămâna viitoare și e posibil ca cei doi să fie dați afară.

    „A venit Ionuț Badea la UTA și a scos 4 puncte. UTA e o echipă bună, are un jucător foarte bun, pe Roger, care poate să facă diferența. Încercăm să dăm goluri, să ne ajutăm unii pe alții, jucătorii pe portar, portarul pe jucători. E stadion alb-roșu la UTA, să ne gândim că jucăm acasă. Nu cedăm, indiferent de situație. Am încredere în băieți.

    Este important să credem în forțele noastre. Am ajuns în situația asta pentru că nereușitele lor s-au cumulat, au fost criticați, pe bună dreptate, și asta le-a afectat moralul. O să vedem mâine dacă jucătorii și-au revenit.

    Am avut discuții cu ei, e important să nu ne doboare problemele pe care le avem. Totul este mental. Trebuie să gândim așa: astăzi ne-am născut, ni s-a dat o minge și jucăm fotbal”, a spus Flavius Stoican.

    Meciul UTA – Dinamo se dispută mâine, cu începere de la ora 17.00 și va fi televizat.

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    3 + 1 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.