marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Update Incendiu în Micălaca! O parte dintr-o casă a luat foc

    de Special Arad | 11 februarie 2022, 4:58 PM | Știri Arad

    0

    Detașamentul de pompieri Arad intervine în acest moment pentru stingerea unui incendiu ce se manifestă la un imobil ( anexă de aproximativ 100 mp), în cartierul Micălaca.

    La sosirea echipajelor de intervenție ( 2 autospeciale de stingere, 1 autospeciala descarcerare si 1 echipaj SMURD) incendiul se manifesta violent, generalizat cu posibilitatea de propagare la mai multe construcții.

    Intervenția este dificilă din cauza amplasamentului construcției. La această oră incendiul este limitat si nu mai exista posibilitatea de extindere.

    Intervenția este in dinamică.

    UPDATE ISU Arad

    „Incendiul este lichidat. A ars anexa si bunurile depozitate în ea si jumatate din acoperișul de la casă.

    Incendiul s-a manifestat atât de violent din cauza faptului că a fost anunțat târziu. Proprietarul a încercat să stingă singur incendiul, acesta suferind și arsuri la mâini și față fiind transportat la UPU.

    Incendiul a fost anunțat de către vecini.Cauza probabilă a incendiului foc deschis în spații închise.

    Proprietarul avea o afumătoare în interiorul anexei și a luat foc carnea, incendiul propagându la multitudinea de bunuri ușor combustibile din anexă”. 

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    9 + 6 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.