marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Accident la ieșire de pe A1! Cel puțin două mașini au fost implicate, acestea zburând peste sensul giratoriu: „A fost ca-n filme”

    de Andreea Daniela B. | 24 ianuarie 2022, 5:22 PM | Știri Arad

    0

    În urmă cu puțin timp, pe autostrada A1 a avut loc un accident. Este vorba despre mai multe autoturisme implicate.

    Conform martorilor oculari, acesta a avut loc la ieșirea de pe autostradă, la Lugoj. Mai exact, în sensul giratoriu se aflau două autoturisme. Prima mașină se apropie de sens, moment în care vine din spate a doua mașină. Cea din urmă lovește prima mașină din spate și o proiectează peste sensul giratoriu.

    Ambele autoturisme s-au dat peste cap, vorbind în acest moment de daune materiale. Nu știm în ce stare se află șoferii și câte persoane au fost implicate.

    Revenim.

    UPDATE IPJ Timiş:

    „Un bărbat, în vârstă de 19 ani, a condus un autoturism pe DN 6-Centura Lugojului, dinspre Caransebeș înspre Timișoara, iar la intersecția cu A6 a intrat în coliziune fața-spate cu un autoturism condus de o femeie, în vârstă de 46 de ani, care circula în aceeași direcție de deplasare.

    În urma impactului cele doua autoturisme au fost proiectate peste construcția din intersecția prevăzută cu sens giratoriu, acestea răsturnându-se în afara părții carosabile.

    În urma evenimentului rutier au rezultat 4 victime, respectiv cei doi conducători auto și doi pasagerii, o minoră, de 10 ani și un bărbat, de 45 de ani, pasageri în autoturismul condus de femeie.

    În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”.

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    5 + 8 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.