marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Tânără de 16 ani, anchetată după ce și-a înjunghiat și ucis presupusul violator

    de - | 17 august 2021, 1:47 PM | Naţional

    0

    Procurorii trebuie să stabilească dacă o adolescentă, care l-a ucis pe un presupus agresor sexual, poate fi acuzată de crimă sau este legitimă apărare . Scene de groază s-au petrecut noaptea trecută într-un apartament din centrul municipiului Piatra Neamţ, protagoniştii întâmplărilor care avea să se soldeze cu o crimă fiind un localnic în etate de 30 de ani şi o adolescentă de 16 ani. Ancheta declanşată în acest caz  de procurori şi polițiştii criminalişti trebuie să stabilească dacă în aces caz este vorba despre o crimă, sau a fost legitimă apărare.    Se pare că fata a fost ademenită în locuinţa bărbatului pe care l-ar fi cunoscut prin intermediul reţelelor de socializare, iar la un moment dat acesta i-a cerut să întreţină relaţii sexuale, dar a fost refuzat. Tânăra a încercat să fugă, dar uşa era încuiată, iar când victima a încercat să o violeze a pus mâna pe un cuţit şi l-a înjunghiat mortal.

    Chiar autoarea a sesizat autorităţile despre cele petrecute, sunând, în jurul orei 01.00, la 112, pentru a cere ajutor. A relatat că este sechestrată într-un apartament, fără a putea preciza în ce cartier, că nu poate deschide uşa, pentru că nu ştia unde era ascunsă cheia de către proprietar şi că l-a înjunghiat deoarece încercase să o violeze.

    Anchetatorii au reuşit să localizeze telefonul adolescentei, apoi apartamentu în care se afla, uşa locuinţei fiind spartă de pompierii solicitaţi. În interior, fata a fost găsită în stare de şoc, primind îngrijiri medicale, dar pentru victimă nu s-a mai putut face nimic. Ulterior avea să se afle că tânăra era din comuna Dochia şi că fugise de acasă. Încerca să-şi găsească un loc de muncă, prilej cu care l-a cunoscut pe bărbatul din Piatra Neamţ, care s-a oferit să o ajute. Noaptea trecută, acesta a chemat-o la el acasă, pentru a-i da detalii despre câteva oferte de serviciu. Se pare că altele îi erau planurile.

    Citeste mai mult: adevărul

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    3 + 4 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.