marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Messi nu putea juca nici gratis pentru Barcelona! „Nu puteau să-l înregistreze”

    de Special Arad | 8 august 2021, 6:21 PM | Sport

    0

    Lumea fotbalului a fost zguduită în această săptămână de vestea că Lionel Messi părăsește după 20 de ani clubul catalan FC Barcelona. Cel mai important fotbalist din istoria grupării blau-grana se pregătește să semneze cu o altă echipă, cel mai probabil cu Paris Saint Germain, dar întrebările fanilor legate de plecarea sa rămân.

    Unii se întreabă de ce nu ar fi putut semna Messi cu Barcelona și să joace gratis având în vedere averea imensă pe care o are. Jurnalistul Raj Chohan a explicat pe Twitter faptul că Barcelona tot nu îl putea înregistra pe Messi, chiar și în condițiile de mai sus, deoarece plafonul salarial impus de liga spaniolă era în continuare depășit.

    „Doar pentru a clarifica ceva legat de Messi jucând gratis la Barcelona: rația venituri-salarii a clubului este în prezent pe la 115%. Chiar și fără salariul lui Messi, aceasta ar fi tot în jur de 95%. Plafonul salarial impus de La Liga este de 70%. Așadar, chiar dacă Messi ar fi jucat pe gratis, Barcelona tot nu putea să îl înregistreze”, a explicat jurnalistul conform digisport.ro.

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    4 + 8 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.