marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    „E prima dată când văd un avion!” Aeroportul Arad, cam pustiu, vizitat de preșcolari

    de Andrada Bobiș | 12 mai 2021, 9:07 PM | Știri Arad

    0

    Aeroportul din Arad a „prins” astăzi viață, în urma vizitei unor preșcolari care au mers veseli și dornici să observe avioanele și un elicopter.

    Odată sosiți acolo, cei mici au fost entuziasmați de cele văzute, unii dintre ei exclamând chiar „e prima dată când văd un avion”, iar alții au rămas uimiți de elicopterul SMURD pe care l-au putut observa la 2 metri distanță de ei, nu doar zburând deasupra lor, pe cerul liber.

    Copiii au înțeles cât de importante sunt atât meseria de pilot, cât și cea de medic.

    „Din păcate, Aeroportul din Arad, pare a fi un loc părăsit. Un loc trist. La întrebarea: „De ce nu sunt oameni aici” (la aeroport n.red) pusă de un copilaș de 5 ani, sincer mi-a fost greu să-i răspund.

    IMG 20210512 WA0410

    „Nici eu nu știu care este cauza”, aș fi răspuns, cu un nod în gât. Sunt foarte mulți arădeni care fac drumul Arad-Timișoara, pentru deplasări cu avionul. Din Arad, nici acum nu știu și nu înțeleg de ce nu se poate face acest lucru. Vine vara și cu siguranță pentru foarte mulți arădeni ar fi ideal să știe că au din nou oportunitatea de-a pleca în Turcia sau în Grecia, direct din orașul lor” încheie, cu o mare nedumerire pe chipul ei, una dintre educatoarele ce i-a însoțit pe copilași.

    Foto: Marc Luca

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    4 + 3 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.