duminicã, 19 mai, 2024

Special Arad Logo

    Accident în zona Hanului de la Răscruce! Șoferul a fost extras de echipajul de descarcerare

    de Lucian Dănilă | 4 aprilie 2021, 11:16 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

    0

    Un șofer a fost în pericol să își piardă viața în această dimineață pe DN 7, în zona Hanului de la Răscruce.

    Acesta a pierdut controlul volanului și a ajuns cu mașina în afara carosabilului, lovind și un stâlp.

    „Detașamentul de Pompieri Arad a intervenit, în urma cu aproximativ 30 de minute, cu echipajul descarcerare în zona Hanului de la Răscruce pe DN 7, pentru extragerea unui bărbat rămas blocat în autoturism în urma unui accident rutier.
    Victima a fost extrasă în viață și predată echipajului SAJ”, ne transmite ISU Arad.

    „În această dimineață, în jurul orei 09,00, un bărbat de 39 de ani, din Nădlac, în timp ce conducea un autoturism pe DN 7, dinspre Pecica spre Arad, la km 557+300m a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un stâlp de electricitate. În urma evenimentului rutier a fost rănit ușor conducătorul auto, acesta fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat faptul că bărbatul nu consumase alcool. În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier, fiind întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, ne transmite IPJ Arad.

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    7 + 1 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.