marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Peteleu este infectat cu COVID-19 și ratează meciul dintre UTA și Sepsi

    de Lucian Dănilă | 2 aprilie 2021, 8:14 AM | Recomandările editorilor | Sport

    0

    Andrei Peteleu, fundașul echipei UTA, va rata meciul de duminică cu Sepsi Sfântu Gheorghe, dar și pe cel cu Astra și apoi startul de play-out. Fotbalistul sosit în această iarnă la Arad s-a infectat cu COVID-19.

    „Din păcate, Peteleu s-a infectat cu COVID-19 după acest weekend în care a fost acasă. A dezvoltat simptome și după testare ne-am dat seama că nu ne vom putea baza pe el în perioada următoare.
    Mode a revenit bine din perioada de izolare, în sensul că el nu s-a confruntat deloc cu simptome. A reușit să facă niște exerciții de menținerea tonusului, i-am dus chiar și o bicicletă, deci a rămas la nivel decent din punct de vedere fizic după perioada infectării.
    În schimb, la începutul perioadei de 14 zile, Neluț Roșu a avut câteva zile în care a dezvoltat simptome neplăcute, dar acum atât el cât și Mode s-au antrenat cu echipa. Rămâne să vedem în ce măsură ne vom putea baza pe serviciile lor duminică”, a declarat Gyuszi Balint, antrenorul echipei UTA.

    Alături de Peteleu, la meciul cu Sepsi va lipsi și Liviu Antal, acesta fiind suspendat.

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    6 + 7 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.