marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Ioan Malița – pompierul anului! Avansări în grad și premii pentru profesionalismul de care au dat dovadă în anul 2020

    de Special Arad | 1 martie 2021, 5:36 PM | Știri Arad

    0

    Ziua de azi a fost una importantă pentru mai mulți pompieri. Pe lângă faptul că s-a sărbătorit Ziua Protecției Civile în România, mai mulți dintre cei din Arad au fost premiați și avansați în grad după ce au dat dovadă de mult profesionalism și dragoste față de munca pe care și-au ales să o facă o viață întreagă.

    Astfel, pompierul de onoare al anului 2020 al ISU ARAD a fost recompensat astăzi cu ocazia ceremonialului militar organizat de Ziua Protecției Civile în România. Este vorba despre plutonierul  major Malița Ioan, care a fost premiat pentru merite deosebite și curaj pe timpul operațiunilor de intervenție desfășurate în anul 2020. Acesta a primit certificatul și insigna de pompier de onoare al anului 2020. Subofițerul din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad s-a remarcat în mod deosebit pe timpul incendiului de la un cămin de bătrâni unde a evacuat 5 (cinci) butelii din anexa care ardea. În anul 2020, pompierul arădean a fost recompensat pentru curajul său și de către Ministrul Afacerilor Interne.

    Ziua Protecției Civile din România a adus și avansări la gradul următor înainte de expirarea stagiului minim pentru ofițerii și subofițerii care în anul 2020 s-au remarcat prin merite deosebite în executarea misiunilor de coordonare, monitorizare și executare a intervențiilor. Aceștia sunt:

    La gradul de locotenent-colonel, maior Deacu Adrian
    La gradul de locotenent-colonel, maior Ciupuligă Doru
    La gradul de plutonier adjutant șef, plutonier adjutant Varga Paul
    La gradul de plutonier adjutant, plutonier major Șiclovan Petru
    La gradul de plutonier adjutant, plutonier major Bujor Viorel.

    Îi felicităm pe această cale pe toți pompierii și le mulțumim pentru serviciile lor!

    156606291 439506570809440 8787755024694055601 n 1

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    8 + 1 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.