marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Gyuszi Balint: „Încă câteva jocuri ca astea două și vom vorbi despre lucruri mai grave…”

    de Lucian Dănilă | 27 ianuarie 2021, 8:25 PM | Sport

    0

    Antrenorul echipei UTA, Gyuszi Balint, era epuizat fizic și psihic după victoria de la Iași, o victorie venită după două goluri marcate în minutele de prelungiri, asta după ce Poli Iași a condus cu 1-0 din minutul 9 și până în minutul 92!

    Înainte de plecarea spre Iași, Balint spunea: „De când antrenez UTA am trecut prin toate stările posibile și sunt convins că asta nu se va opri aici…” Într-adevăr, după ce în meciul cu FC Argeș a trecut de la extaz la agonie, în această seară drumul a fost invers: de la agonie la extaz. După euforia de la golul cu FC Argeș, la finalul jocului de la Iași antrenorul arădenilor părea că nici nu mai știe să se bucure…

    „Încă câteva jocuri ca astea două și vom vorbi despre lucruri mai grave”, lăsând evident de înțeles că astfel de trăiri îți pun chiar sănătatea în pericol.

    „Am făcut niște cadouri nepermise, dar apoi am controlat meciul autoritar. Cred că am făcut cel mai bun meci de când suntem în Liga 1. Din păcate n-am dat gol mai repede, dar din fericire am forțat până la final. Este admirabil, ținând cont ce s-a întâmplat acum patru zile, cu FC Argeș.

    Am crezut până la final, așa cum am făcut și la Voluntari. Avem nevoie să legăm victoriile ca să urcăm puțin în clasament. Echipa asta va deveni din ce în ce mai puternică! Este foarte important să ne revenim din punct de vedere fizic, să putem juca 94 de minute într-un meci, vedeți cât este de important”, a spus Balint la microfonul destinat televiziunilor, la finalul partidei de la Iași.

     

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    0 + 3 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.