marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Prognoză meteo | În următoarele zile nu vom uita nici că e sfârșit de vară, nici că e toamnă

    de Special Arad | 21 septembrie 2019, 3:38 PM | Recomandările editorilor | Regional | Știri Arad

    0

    (foto: kudika.ro)

    Vremea se menține rece în prima zi a weekend-ului, când temperaturile maxime nu vor depăși 24 de grade Celsius, urmând ca gradele să urce ușor în termometre în întreaga țară începând cu ziua de duminică, când se vor atinge până la 26 de grade și când vom avea partea de o vreme în general frumoasă.

    Duminică, în schimb, vremea va fi în general frumoasă, temperaturile înregistrând o ușoară creștere comparativ cu ziua de sâmbătă.

    „Cerul va fi mai mult senin ziua, iar noaptea se va înnora treptat în regiunile vestice. Valorile termice, în creștere ușoară în toate regiunile, se vor situa în jurul celor caracteristice datei, dar în orele dimineții va fi încă rece. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 26 de grade Celsius, iar cele minime în general între 0 și 14 grade. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană din sud-vest. În cursul nopții, izolat va fi ceață, iar în depresiuni se va produce brumă”, declară meteorologul Diana Giurgiu de la Administrația Națională de Meteorologie, pentru Mediafax.

    La Arad, săptămâna viitoare ploaia nu ne va ocoli, în schimb. Potrivit ANM, cerul se va înnora luni, iar marți, miercuri și joi ne putem aștepta la precipitații, urmând ca în weekendu-ul următor să avem parte din nou de vreme relativ frumoasă. Temperaturile din timpul zilei se vor menține în jur de 20 grade Celsius în perioada 23 – 29 septembrie.

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    8 + 5 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.