vineri, 3 mai, 2024

Special Arad Logo

    Înfrângerea vieții pentru Luis Enrique! Fiica sa, Xana, a murit la doar 9 ani… Mesaj emoționant al antrenorului

    de Lucian Dănilă | 30 august 2019, 8:11 AM | Sport

    0

    În urmă cu patru ani, Luis Enrique era unul dintre cei mai fericiți oameni de pe planetă. Pe stadionul Olimpic din Berlin, echipa antrenată de el, FC Barcelona, câștiga finala UEFA Champions League în fața lui Juventus cu scorul de 3-1.

    Luis avea totul de la viață: o familie minunată, o fetiță minunată, era antrenorul celei mai bune echipe din lume la acea vremea, FC Barcelona, dar și a celui mai bun fotbalist din lume, Leo Messi. A sărbătorit victoria împreună cu fiica sa, Xana, care a devenit poate cel mai fotografiat copil al acelei seri pe gazonul stadionului din capitala Germaniei. Avea doar 5 ani pe atunci…

    Apoi avea să părăsească gruparea blau-grana și după un an de pauză a fost numit selecționer al naționalei Spaniei. La mijlocul lunii iunie avea să demisioneze din funcție fără a da detalii. Se știa că are probleme personale grave, iar apoi s-a aflat că fetița, Xana, în vârstă de 9 ani, sa suferă de cancer osos.

    După cinci luni de chin, Xana s-a stins din viață ieri. Luis Enrique a anunţat, plin de durere, teribila veste.

    „Fiica noastră, Xana, a plecat dintre noi în această după-amiază. Vă mulţumesc pentru toate gesturile de afecţiune pe care ni le-aţi arătat în aceste luni, pentru discreţia şi înţelegerea de care aţi dat dovadă. Ţin să le mulţumesc şi medicilor de la spitalele San Joan de Deu şi Sant Pau pentru dedicaţia şi profesionalismul doctorilor şi asistentelor.

    Ne va fi foarte dor de tine, Xana, dar ne vom aminti de tine în fiecare din zilele vieţilor noastre, sperând că în viitor ne vom întâlni din nou. Vei fi steaua care ne va ghida familia.

    Odihneşte-te în pace, Xanita”, a fost mesajul sfâşietor al antrenorului.

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    9 + 7 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.