marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Ianis Hagi urmează să semneze un contract cu campioana Belgiei, Genk

    de - | 12 iulie 2019, 9:57 AM | Sport

    0

    Joi seară, delegaţia Viitorului formată din Ianis Hagi, Gică Hagi, George Ogăraru şi Gică Popescu a fost fotografiată pe un aeroport de lângă Bruxelles. Gică Popescu a recunoscut că se află în Belgia pentru transferul lui Ianis la campioana Belgiei, Genk, dar nu vrea să dea verdicte până când contractele nu vor fi semnate.

    Popescu susţine că Ianis a ales această ofertă, deoarece antrenorul lui Genk l-a dorit foarte mult şi-l vede jucător de bază în viitorul sezon. Preşedintele Viitorului a mai dezvăluit că Genk a fost prima echipă care a făcut o ofertă concretă pentru Ianis, înainte de EURO 2019:

    „E un proiect sportiv care lui Ianis i-a plăcut foarte mult. Ceea ce e de remarcat e că Ianis nu s-a uitat niciodată la partea financiară şi a dorit să aleagă proiectul sportiv care să-i ofere posibilitatea să crească în continuare. Discutăm şi în seara asta. Sper ca mâine (n.r. vineri) lucrurile să fie rezolvate, iar Ianis să fie jucătorul lui Genk. Trebuie clarificate anumite aspecte, vizita medicală a lui Ianis şi după aceea să se semneze documentele”, spunea Gică Popescu, conform telekomsport.ro.

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    2 + 1 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.