marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Ploi torențiale și descărcări electrice în toată țara

    de Special Arad | 25 mai 2019, 10:29 AM | Naţional

    0

    Meteorologii au emis sâmbătă o informare de manifestări de instabilitate atmosferică temporar accentuată, valabilă de la ora 13.00 până la ora 23.00. Astfel, ploi cu caracter torențial, descărcări electrice vor avea loc în special în regiunile estice și sud-estice, precum și în zonele montane și submontane. O prognoză specială pentru București arată că probabilitatea de apariție a acestor fenomene va fi mai ridicată între orele 16.00 și 19.00.

    În intervalul orar 13.00 – 23.00, vor fi perioade cu averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și grindină. Astfel de fenomene se vor semnala în special în regiunile estice și sud-estice, precum și în zonele montane și submontane. Cantitățile de apă vor depăși 15…25 l/mp și pe arii restrânse 35…45 l/mp, a informat ANM.

    sursa: Hotnews.ro

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    9 + 0 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.