marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Tragedie în această dimineață în Banat! Două TIR-uri au ars după un impact violent. Șoferii sunt morți

    de - | 1 februarie 2019, 9:51 AM | Regional

    0

    În jurul orei 8:20, în această dimineață,pe DN 6, în apropiere de localitatea Slatina Timiș din județul Caraș Severin, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate două TIR-uri. În urma impactului, la unul din cele două tiruri a izbucnit un incendiu care a cuprins atât cabina cât și remorca, ulterior incendiul propagându-se și la cel de-al doilea autotren, scrie infocs.ro.

    În urma impactului și incendiului provicat, ambii soferi au fost declarați decedati. După sosirea echipajelor la locul accidentului, s-a constatat că a mai fost implicat și un al treilea autocamion. În acest caz însă, nu sunt victime, fiind avariată doar remorca.

    Mai multe detalii AICI.

    UPDATE

    Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, accidentul rutier s-a produs după ce un TIR cu numere de Bulgaria a pătruns pe contrasens, a acroșat alte două autovehicule de transport mărfuri înmatriculate în România, apoi s-a ciocnit frontal cu un TIR înmatriculat în Estoria. În urma impactului, șoferul bulgar și cel estonian au murit. Unul dintre TIR-uri transporta vopsea pe bază de apă și hârtie, iar celălalt materiale textile, scrie pressalert.ro.

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    9 + 9 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.