marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Campion de Covăsânț! Beat la volan și cu numerele provizorii ale mașinii expirate

    de Special Arad | 17 ianuarie 2019, 10:43 AM | Știri Arad

    0

    (foto: Arhivă)

    Comunicat. Polițiștii Biroului Rutier cercetează un bărbat pentru săvârșirea a două infracțiuni la regimul circulației rutiere.

    Polițiștii au depistat ieri, în trafic, un bărbat de 38 de ani, din Covăsânț, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiuliui, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, precum și recoltarea de probe biologice. Totodată, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că numerele de înmatriculare provizorii au valabilitatea expirată.

    Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui autoturism neînmatriculat și refuz de recoltare a probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

    Imagine cu rol ilustrativ

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    8 + 8 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.