marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Cupa Ballroom a ajuns la ediția a IX-a. Patru sute de sportivi din toată țara vin la Arad pentru a concura

    de Special Arad | 13 octombrie 2018, 2:36 PM | Sport

    1

    În 28 octombrie 2018, Aradul va găzdui cea de-a noua ediție a Concursului național de dans sportiv Cupa Ballroom, care se va desfășura sub egida Federației Române de Dans Sportiv a Direcţiei Județene pentru Sport și Tineret Arad, și a Centrului Municipal de Cultură Arad. Cu ocazia acestui eveniment vor fi prezenți la Arad aproximativ 400 de sportivi din toată țara, care vor fi jurizați de 20 arbitri din Cluj, Timișoara, Târgu Mureș, Satu Mare, Cluj, Oradea, Turda, Sibiu, Reșița, Arad etc. Preşedintele juriului va fi vicepreşedintele Federației Române de Dans Sportiv – d-nul Cristian Parnescu.

    Concursul se va desfășura la Sala Polivalentă Arad și vor participa sportivi cu vârstele cuprinse între 4 – 35 ani. Astfel, aceștia vor concura la următoarele clase: debutanți, precompetiționali, Hobby, E, D, C, Open Basic, Open.

    Concursul de dans sportiv va cuprinde doua secțiuni:- Latino( Cha Cha, Samba, Rumba, Jive, Passo Doble);- Standard ( Vals lent, Vals wienez, Tango, Slow fox, Quick Step).

    SHOW!!! În cadrul galei de seară vor avea o reprezentație (pentru publicul arădean)-ALEXANDRU MICULESCU și ANDRA PACURAR- campioni mondiali la categoria Under 21 Latino.

    Premiile vor consta în: cupe, medalii și diplome. Prin organizarea prezentului eveniment se urmărește promovarea și dezvoltarea interesului pentru această ramură sportivă, care în prezent a fost mediatizată prin fel și fel de emisiuni televizate.

    Aradul este orașul care de mai bine de 10 ani se poate mândri cu sportivi ce au rezultate deosebite la cele două secţiuni din cadrul dansului sportiv chiar și titlul de campioni naționali obținut de Mara Stefan/Mocan Melisa în anul 2017.

    afis a3 CONCURS 2018 revista 2

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Comentarii

    Scrie un comentariu

    3 + 3 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.