marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Mii de arădeni s-au călcat pe picioare, în ultimele 3 zile, pentru a cumpăra produsele reduse ale unui magazin de bricolaj. Unii le-au pus la vânzare pe OLX, la preț întreg | Foto

    de Andrei Fuliaș | 15 august 2018, 9:38 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

    4

    Mii de arădeni s-au înghesuit, în această săptămână, în zilele de luni, marți și miercuri, la magazinul de bricolaj Praktiker, situat pe Calea Zimandului, la ieșirea din cartierul arădean Grădiște, pentru a profita de super ofertele pe care reprezentanții magazinului le-au propus pentru anumite produse din vânzare.

    Ne-am dus și noi astăzi pentru a vedea mai exact despre ce este vorba. Mulți dintre cei care au ales să cumpere produsele puse în ofertă de Praktiker au crezut că este vorba despre o lichidare de stoc la nivelul întregului magazin și că acesta se va închide în curând. Ei bine, nu este chiar așa, fiind vorba despre o lichidare de stoc doar la anumite produse, în mare parte produse de care nu ai neapărată nevoie pentru uzul casnic. Dar știm cum e cu ofertele… nu trebuie să ai nevoie de produs, fiindcă dacă e în ofertă, trebuie cumpărat. Pe de altă parte, măcar reducerile erau pe bune.

    Însă chiar și așa, chiar și dacă oamenii nu aveau neapărată nevoie pe acasă de un flex, de un fierăstrău circular sau de o motocositoare, s-au înghesuit să cumpere produsele. Iar înghesuiala, cel puțin de miercuri, a fost atât de mare că, după ce au umplut parcarea magazinului, oamenii au parcat pe o parte și pe alta a drumului de acces spre magazin, inclusiv pe Calea Zimandului, fiind nevoie la fața locului inclusiv de intervenția polițiștilor rutieri pentru a dirija traficul și pentru a devia ieșirea din magazin pe un drum ce duce spre Șoseaua de Centură a Municipiului, nu pe cea spre Calea Zimandului, folosită în mod normal.

    În ceea ce privește situația magazinului Prakitker, Brico Depôt România, parte a companiei britanice de bricolaj şi amenajări interioare Kingfisher, a anunţat anul trecut finalizarea tranzacţiei pentru achiziţionarea a 100% din acţiunile Praktiker România de la familia Susli.

    Unele produse, scoase la vânzare pe OLX

    Și cum spuneam, chiar dacă nu au neapărată nevoie prin casă de produsele scoase în ofertă de Praktiker, unii le-au cumpărat, iar ulterior le-au scos la vânzare cu un preț mai mare. Spre exemplu, la o scurtă căutare pe site-ul de vânzări OLX, am găsit la vânzare o motocositoare nouă, anunțul fiind publicat exact astăzi, la ora 13:30, cel mai probabil cumpărată într-una din ultimele 2-3 zile, la un preț mult mai mic.

    motocositoare olx

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Comentarii

    Scrie un comentariu

    9 + 8 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.