marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Fără cuvinte! A vrut să fie faimos, așa că s-a urcat pe plafonul mașinii în timp ce aceasta rula pe șosea! Totul s-a întâmplat la Ceala

    de Mihai Todoca | 24 iulie 2018, 10:45 AM | Recomandările editorilor | Strada

    2

    Nu putem înțelege ce îl poate împinge pe un om să se urce pe plafonul unei mașini în timp ce aceasta rulează pe o șosea. Terbilism? Aburii alcoolului? Dorința de afirmare? Poate pentru că vrea să vadă toți „fraierii” cât de șmecher poate fi? Nu înțelegem lipsa de respect față de propria siguranță și a celorlalți participanți la trafic. Indiferent de motivul care l-a determinat pe acest tânăr să recurgă la o asemenea cascadorie, faptul că nu realizează pericolul la care se expune nu poate decât să ne îngrijoreze.

    Deși imaginea nu este focusată, se poate observa „portocala” de pe lunetă, adică semnul începătorului. Imaginea a apărut pe facebook, iar la postare este menționat „Atenție nebun pe mașină… din dreapta ține fata de volan”. Nu știm dacă această informație este corectă, dar ceea ce putem afirma cu certitudine este că asemenea șoferi nu ar trebui să existe pe șosele.

    37679819 2143274789047363 3005214292325695488 n

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Comentarii

    1. Eu as scuipa-o pe „inteligenta” aia din dreapta! Cat de jos te poti cobori ca femeie incat sa convietuiesti cu-n orangutan! Pentru ce?

      Auzi fufo …iti meriti soarta…asa ca mars „fă” la cratita! Orangutanu’ tau e flamand !

      +4 voturi
      +1
      -1

    Scrie un comentariu

    9 + 6 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.