marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Trei eleve arădene au luat nota maximă la Evaluarea Națională! Cine sunt acestea

    de Special Arad | 19 iunie 2018, 2:22 PM | Educaţie | Recomandările editorilor

    0

    (foto: Arhivă)

    Aradul se mândrește cu elevii care au avut rezultate notabile la Evaluarea Națională, iar în aceeași notă, trei dintre elevii care s-au prezentat la examene au luat nota maximă.
    Elevii care au susținut probele de limba și literatura română și matematică, la care au obținut nota maximă au făcut liceele din care provin să arate din nou nivelul înalt al educației pe care acestea le insuflă copiilor prin profesorii și îndrumătorii acestora.
    Aceștia sunt, după cum urmează, Bonca Liana Stefana (o elevă care a câștigat premiul I la Olimpiada Județeană de Limba Franceză de anul acesta) și Maghiari Oana Cătălina de la Colegiul Național „Moise Nicoară”, podiumul fiind completat de Ciul Oana Andreea de la Liceul Național de Informatică Arad.
    Îi felicităm, le dorim mult succes pe viitor și numai note de 10.

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    4 + 3 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.