marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Scene groaznice în Micălaca! Pieton aflat sub influența alcoolului lovit de un autoturism în zona Calu Bălan (Foto)

    de Lucian Dănilă | 18 iunie 2018, 10:56 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

    1

    Accident în urmă cu câteva minute în zona Calu Bălan din cartierul Micălaca. Un pieton a fost lovit de un autoturism rămânând inconștient pe marginea drumului. Martorii au sunat imediat la numărul de urgență 112.

    Reclamația la 112 anunța că bărbatul ar fi fost lovit pe trecerea de pietoni, dar încă nu avem confirmat acest lucru, poliția fiind în drum spre locul accidentului.

    Vom reveni cu detalii despre starea de sănătate a victimei și modul în care s-a petrecut accidentul imediat ce vom afla rezultatele cercetărilor efectuate de polițiști.

    La locul accidentului era așteptată și ambulanța.

    UPDATE

    Bărbatul din imagine a fost lovit de un autoturism Dacia. A fost rănit ușor, iar în urma cercetărilor polițiștilor, acesta nu se afla pe trecerea de pietoni în momentul impactului. Mai mult, bărbatul de 43 de ani domiciliat în Arad a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind de 1,35 mg/l în aerul expirat.

    Șoferul Daciei este un bărbat în vârstă de 33 de ani din Săvârșin.

    Accidentul s-a petrecut la intersecția dintre Calea Radnei și strada Prutului.

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Comentarii

    Scrie un comentariu

    5 + 1 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.