marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Incendiu în baia unui bloc din Vladimirescu, din cauza unei sobe improvizate | Foto

    de Special Arad | 2 aprilie 2018, 6:53 PM | Știri Arad

    0

    (foto: ISU Arad)

    În această dimineață, pompierii au fost chemați la un incendiu izbucnit într-un apartament de la etajul II din localitatea Vladimirescu. Fumul venea dinspre baie, iar proprietarul nu era acasă.

    La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere, un ofițer și șase subofițeri. Aceștia au fost nevoiți să spargă ușa ca să pătrundă în apartament. Incendiul se manifesta în baie, la mașina de spălat, haine și mobilier. Pompierii s-au luptat cu focul aproximativ 30 minute. Între timp, au ars bunurile din baie și s-au deteriorat pereții datorită fumului.

    Cauza probabilă a incendiului a fost coșul de fum improvizat. Concret: locatarii care se încălzesc cu ajutorul sobei pe lemn și-au făcut evacuările pentru fum în gurile de aerisire ale blocului, care au corespondența în baie. Cel mai probabil, scântei sau jar aprins au căzut pe gura de aerisire și au aprins hainele din baia apartamentului.

    În baia apartamentului care a ars nu existau bunuri electrocasnice în priză, iar tabloul electric avea toate siguranțele în poziția deschis.

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    1 + 8 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.