marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Șoferul de la „Medicina Legală” – „agresat” în trafic de un tânăr șofer de 25 de ani! Din păcate, ultimul e la spital…

    de Special Arad | 2 februarie 2018, 2:52 PM | Știri Arad

    8

    O autoutilitară marca Ford aparținând Servicului de Medicină Legală Arad, aflat în misiune pe Calea Aurel Vlaicu, a redus la un moment dat viteza pentru a se adapta la condițiile de trafic, moment în care a fost izbit în spate de un autoturism Audi, condus de un tânăr de 25 ani.
    În urma impactului, tânărul s-a ales cu plăgi la cap, fiind transportat la Spitalul Județean Arad.
    Ambele mașini au fost avariate.

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Comentarii

    1. Nu cred că e cazul să tină cineva partea acelui tînăr , pentru că legea spune clar să păstreze distanța față de vehiculul din față , ori exact asta NU a făcut individul. Este deja un flagel acest lucru în trafic ,să țină la 2 metri în spatele altuia și culmea .. la vitexe mari.Se vede clar că acești indivizi au făcut școala cu bani , sau și mai rău… la școală nu au fost învățați că trebuie păstrată o distanță corespunzătoare față de vehiculul din față. Poate măcar acum acest prîslea se va dumuri că a conduce pe drumurile publice nu e un joc pe calculator în care doar el are prioritate.

      --8 voturi
      +1
      -1
    2. 5 ani am fost voluntar acolo si chenar dacă eram în intervenție nu folosea semnalele decât atunci când erau accidente rutiere,feroviare sau cazuri exceptionale ( crime ,suspiciuni de crimă) ori când era o persoană importanta decedați si presa nu trebuia sa afle.

      0 voturi
      +1
      -1

    Scrie un comentariu

    7 + 9 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.