marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Juniorii Bătrânei Doamne au învins „U” Cluj! Viitorul e favorită!

    de Lucian Dănilă | 3 iunie 2014, 9:13 AM | Sport

    0

    În cea de a două partidă a turneului semifinal al juniorilor B de la Arad, UTA BD a învins U Cluj cu scorul de 2-0. Prin această victorie, echipa antrenată de Cristian Păcurar și Francisc Tisza mai păstrează șanse de calificare în finala națională.

    Golurile echipei arădene au fost marcate de Petrache și Iuga, dar site-ul atletico.ro l-a desemnat ca jucătorul meciului pe Adrian Petre, jucător care a început ca rezervă partida. Petre este chiar cel care a marcat golul pentru 2-1 de la Timișoara, când UTA BD a învins banatul cu cinci minute înainte de final și s-a calificat la turneul semifinal.

    UTA BD: Revesz – Zdrențan, Petrache, Irina, Aldan, Kilin, Tănase, Popa, Prună, Iuga, Ghiunghiuș.

    Au mai jucat: Oaidă, Petre, Jorza, Brănișteanu, Lazăr. Rezerve: Mara – Man, Coșa, Moza, Burlacu, Dinculescu.

    În cealaltă partidă după timpul regulamentar de joc FC Viitorul Mihai Georgescu –  CSU Craiova: 2-2, iar la loviturile de departajare au învins cu 6-5 cei de la M. Georgescu.

    Sâmbătă, UTA BD a pierdut meciul cu Viitorul Mihai Georgescu, scor 1-2.

    ACS UTA BD – FC V. M. Georgescu: 1-2

    A marcat: David Popa

    UTA BD: Mara – Zdrențan, Petrache, Irina, Aldan, Jorza, Brănișteanu, Iuga, Oaidă, Burlacu, Popa. Au mai jucat: Petre, Tănase, Kilin, Lazăr, Prună

    În cealaltă partidă CSU Craiova a învins U Cluj cu 1-0.

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    0 + 2 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.