marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Bravo, omule! Bravo, cetățeanule! Bravo, polițistule! El e Marius Țîrle, îngerul păzitor din poliția din Arad care a salvat în urmă cu puțin timp o fetiță de la înec (FOTO-VIDEO)

    Știri Arad. Avem nevoie de eroi, avem nevoie pentru a ne salva pe noi, pentru a ne salva copiii, pentru a ne salva bunurile. Ei există, îi vedem zi de zi, dar în goana noastră existențială ne gândim rar la aceste lucruri.

    Marius Țîrle este polițist la ordine publică în cadrul IPJ Arad. A salvat o fetiță de 12 ani. Nu s-a gânsit niciun moment că viața lui este în pericol în apele învolburate ale Mureșului. S-a dezbrăcat de uniformă și a sărit în apă pentru a salva viața fetiței. A reușit împreună cu pompierii de la ISU Arad!

    Nu știm prea multe despre Marius Țîrle. Știm doar că este tatăl unui băiețel frumos, și probabil a făcut acest gest extraordinar gândindu-se la fetiță ca și cum ar fi copilul său.

    Noi nu putem să spunem decât bravo Marius Țîrle.

    Bravo polițistule, bravo cetățeanule, bravo omule, bravo tăticule Marius Țîrle!

    Pentru noi ești eroul zilei. Pentru fetiță vei fi mereu îngerul ei păzitor!

    Te-ai dezbrăcat de uniformă pentru a salva o viață, dar tu meriți din plin să porți uniforma Poliției Române!

    PS: Mai multe cuvinte ar fi de prisos. Gestul lui este prea măreț pentru a putea fi cuprins în câteva cuvinte…

     

     

     

     

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Comentarii

    1. un gest FIRESC a ajuns sa fie catalogat drept ”extraordinar”?! si dumneata, dle Danila, ai fi sarit, ca orice om intreg la minte. Nu e cazul sa faceti un erou dintr-un om care a reactionat normal. dar pt audienta, o poveste poate fi exagerata!

      --17 voturi
      +1
      -1
    2. Ce să zic… Gestul omului e lăudabil. Dar ce-a salvat de la moarte? Cu riscul de a-mi atrage critici virulente, zic: o viitoare hoață, sau centuristă, sau cerșetoare! Un pui de țigan fără viitor. Mă-sa mai are zece acasă și va mai face zece în anii următori. Deunăzi, veneam de pe Poetului spre Vlaicu. La semafor, două țigăncușe de circa 8-9 ani cerșeau de la șoferii opriți la stop. Cine nu da leul, se alegea cu un scuipat pe geamul mașinii. Doi tuciurii beau bere la PET pe bordura trotuarului, ceva mai încolo, supraveghind atent copilele. Ăștia sunt cetățenii de mâine ai Aradului și ai României?

      0 voturi
      +1
      -1

    Scrie un comentariu

    4 + 0 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.