marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    „Dr. House” va concerta în România!

    de Tomck@t | 23 mai 2014, 1:47 PM | Muzică | Video

    0

    Phoenix Entertainment, cu sprijinul Euforia TV și al Trustului Intact, are onoarea de a facilita  prima întâlnire dintre Hugh Laurie și publicul român. Carismaticul „Doctor House” din serialul cu același nume își va  fermeca fanii,  la Sala Palatului, cu un show inedit, intim și călduros, din care nu va lipsi umorul ironic specific, cu care ne-a obișnuit. 

    Actorul britanic a intrat în Cartea Recordorilor de două ori: drept cel mai bine plătit actor într-un serial TV, dar și pentru serialul „House M.D.”, cel mai de succes serial TV din toate timpurile. După lansarea triumfătoare a celui de-al doilea album, „Didn’t it rain” și un turneu sold-out în America de Sud, Australia și Noua Zeelandă, Hugh Laurie își extinde turneul mondial și în Europa, în această vară.  Actorul, scriitorul și muzicanul împreună cu The Copper Bottom Band va susține un concert live, la Sala Palatului, pe 12 iulie, de la ora 20.00.  

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    7 + 4 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.