marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Andreea a „lovit” și la Arad! Îți face copiii să plângă și te lasă fără bani… (FOTO)

    de Special Arad | 15 iulie 2016, 12:18 PM | Știri Arad

    1

    Evenimentul Zilei a publicat recent un articol despre o familie care a fost jefuită de 300 de euro, de o tânără ce s-a dat drept director de promovare în cadrul RGB FOTO PROMOTION. Oamenii au recunoscut-o, iar printre cei care au făcut-o se numără și persoane din Arad!

    Naivitatea şi dorinţa de a-şi vedea copiii pe scenă, în reclame la diferite firme sau branduri de renume, sunt armele cu care părinţii pot fi învinși. Dispuşi să facă orice sacrificiu pentru micuţii lor, aceştia cad pradă unor escrocherii bine puse la punct, scrie EVZ.

    După ce a înşelat mai multe familii din Capitală, promiţându-le acestora că le va face copiii fotomodele contra unei sume de bani, pe care ar fi urmat să o recupereze în viitoarele şedinţe foto, reţeaua agenţiilor ţepare de fotomodele s-a mutat la mare. RGB FOTO PROMOTION, firma care a lăsat zeci de părinţi fără bani în buzunar şi copii dezamăgiţi care s-au visat pe podium, a lăsat betoanele din Bucureşti şi s-a mutat pe nisipul fierbinte de la malul mării.

    Datorită numărului mare de turişti aflaţi în acest moment în concediu, şarlatanii speră să dea marea lovitură. Deşi cei care au fost înşelaţi au depus plângere atât la poliţie cât şi la Parchet, firmele care se ocupă de aceste escrocherii continuă să-şi facă treaba în continuare, scrie Evenimentul Zilei.

    ESCROACA 2

    FOTO: Andreea Balasz s-a mutat pe litoral (SURSA: evz.ro)

    Devenit deja un fenomen, care se pare e greu de stopat, tot mai multe astfel de agenţii se înfiinţează peste noapte.

    „Ne-au racolat direct de pe stradă. Erau mai mulţi cu pliante în mână, firma se numeşte RGB FOTO PROMOTION. Ne-au dus într-un studio, de acolo ne-a preluat o Andreea Balazs, s-a prezentat ca fiind directoarea de promovare a agenţiei. N-am căzut în plasa ei, pentru simplul fapt că a insistat foarte tare să semnăm contractul azi (n.r. – ieri). Ceea ce m-a făcut să mă ridic de pe scaun, să-mi iau soţia şi copilul şi să plec“, a povestit pentru EVZ un tătic care a avut fler şi a simţit că urma să fie păcălit.

    Andreea Balasz a fost și la Arad!

    În urma articolului din EVZ, Andreea Balasz a fost recunoscută și de o mamă din comuna Zăbrani, județul Arad. Aceasta a povestit pe Facebook împrejurările în care a cunoscut-o pe Andreea.

    VEZI MAI JOS POSTAREA

    ESCROACA 3

     

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Comentarii

    Scrie un comentariu

    9 + 2 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.