marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Cadavru găsit aproape de locul unde a murit familia Chiș! Ar putea fi al șoferului Stanko Brajer

    de Lucian Dănilă | 27 iulie 2015, 11:02 AM | Știri Arad

    0

    Știri Arad. În localitatea slovenă Logatec, aproape de locul accidentului în care a murit prim-procurorul arădean Flavius Chiș și familia acestuia, a fost găsit cadavrul unui bărbat. Anchetatorii nu știu încă identitatea persoanei găsite decedate, aceasta urmând a fi confirmată de analiza ADN.

    Informația a fost confirmată și de către poliție, dar nimeni nu s-a putut pronunța dacă este vorba despre Stanko Brajer, șoferul cisternei care a fost implicat în accidentul de pe autostrada de coastă în urmă cu două săptămâni.

    Corespondentul RTV Slovenia, Erika Pečnik Ladika, care monitorizează evoluțiile campaniei de căutare a șoferului, la care au participat 55 de săteni din Trebelnem Dolenjsko și membri ai societății Logatec de Speologie, au descoperit aseară trupul bărbatului într-o zonă împădurită între localitățile Logatec și Laze. A fost exclusă varianta unei crime.

    Purtătorul de cuvânt al poliției din Ljubljana, Maja Adlesic, a declarat că doar analiza ADN poate releva dacă bărbatul decedat este, sau nu, Stanko Brajer.

    Brajer apoi a părăsit locul accidentului și a plecat într-o locație necunoscută. Două zile mai târziu poliția l-a declarat oficial dispărut și a lansat o largă campanie de căutare a acestuia.

    Așa cum scriam în articolul care îl puteți citi AICI, slovenii – mulți dintre ei – au luat în calcul și eventuala sinucidere a șoferului Stanko Brajer în urma șocului emoțional pe care l-a avut după accident.

    Reamintim că în acel accident au murit prim-procurorul arădean Flavius Chiș, 43 de ani, soția acestuia Ioana, de 34 de ani, fiul Cezar de 6 ani și soacra procurorului în vârstă de 60 de ani.

    CITIȚI DETALII AICI

     

     

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    3 + 6 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.