marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Breaking NewsUn comisar șef de la IPJ s-a împușcat în cap!

    de Special Arad | 20 iunie 2015, 4:32 PM | Naţional

    0

    Comisarul șef Ion Ionescu, care era de serviciu la dispeceratul Inspectoratului e Poliție Județean Timiș, s-a împușcat în cap cu arma din dotare, în această dimineață, în jurul orei 11.00.

    Colegii au auzit un foc de armă și s-au dus să vadă ce s-a întâmplat, l-au găsit într-o baltă de sânge, au sunat ambulanța, însă medicii n-au mai avut ce să facă. Surse oficiale spun că polițistul în vârstă de 54 de ani ar fi avut în ultima perioadă probleme în familie, unul dintre părinții săi fiind grav bolnav. Ancheta este coordonată de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.

    Trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. Momentan nu a fost găsit un bilet de adio.

    Sursa: Pressalert.ro

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    4 + 2 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.